Ipeer - ett webbhotell för företag

Söker du och ditt företag efter ett webbhotell med hög servicenivå och bra resurser? Känns ord som kvalitet och trygghet viktiga för ert företag? Vill ni kunna utvecklas successivt med en lösning som är anpassad efter era unika krav och målsättningar? Är svaret "ja" på dessa tre frågor så ska ni bli kunder hos oss på Ipeer.

Ett webbhotell är en virtuell tjänst som företag kan använda sig av för att hyra ett utrymme för sin hemsida, så att den blir fullt tillgänglig och synlig på internet. Webbhotell, eller webhosting som det också brukar kallas, är en mycket kostnadseffektiv lösning för att administrera en hemsida, där tjänster såsom gratis support samt backup av data ingår. Utrymmet som företaget hyr ligger på en delad webbserver som är uppkopplad mot Internet 24 timmar om dygnet. Servern driftas och övervakas av webbhotellsleverantören, i det här fallet av Ipeer, och detta utrymme kan man på ett mycket enkelt sätt administrera själv med hjälp av ett administrationsverktyg, en så kallad kontrollpanel.

Det finns mycket man kan göra på webbhotellet. Bland annat kan man ladda upp filer till sitt hemsidesutrymme, skapa e-postkonton och databaser, förvara information och data från hemsidan och ladda upp bilder till ett fotoalbum, spara filmer, en e-handelslösning eller bara lägga upp en egen blogg.

Några viktiga frågeställningar

När man tittar på olika lösningar vad gäller webbhotell så är det viktigt att ha det mesta klart för sig innan man skrider till verket och börjar köpa tjänster av ett webbhotell. Vilka förväntningar har du på det webbhotell du har tänkt anlita? Vilken servicenivå kan webbhotellet ifråga erbjuda dig och ditt företag? Hur ser kundsupporten ut? Hur ofta har de öppet? Vilken tillgänglighet har de? Ingår registrering av domännamn i servicen? Får man som kund hjälp med e-post och annan support? Hur kostnadseffektivt är det att anlita det aktuella webbhotellet? Allt detta är exempel på frågor man som kund bör ha med sig i bagaget, och inte heller bör vara rädd för att ställa.

Webbhotell med fokus på kvalitet

Ipeer är ett företagswebbhotell som fokuserar på kvalitet. Vi erbjuder våra kunder två webbhotellspaket, WebStart och WebUnlimited som båda är anpassade för drift av företagswebbhotel och där kunden själv har möjlighet att välja antingen Windows- eller Linuxplattform. I varje paket ingår en av världens mest utvecklade kontrollpaneler där kunden får mycket stor flexibilitet att administrera sina tjänster. Med Ipeer webbhotell kan du och ditt företag växa successivt med en lösning anpassad efter era unika krav och målsättningar.

Företaget använder enbart välrenommerade system. Ipeer eget datacenter är på 300 kvadratmeter och innehåller den senaste tekniken, vilket medför en hög tillgänglighet och kvalitet för drift av webbhotell. Personalen som jobbar hos oss har allihop jobbat med avancerad serverdrift i mer än 10 år och har därmed initierad kunskap inom området. Som kund hos oss kan du känna dig helt trygg. Vi håller vad vi lovar. Vi sätter stort fokus på att våra kunder ska lyckas online och därför levererar vi enbart kvalitetssäkrade tjänster samt gratis och professionell kundservice.
Läs även här om våra tjänster inom CMS hosting och domännamn.

© 2010 Ipeer AB, All rights reserved.

En ledande leverantör av hostinglösningar med ett brett utbud av högkvalitativa tjänster som dedikerad server, managed hosting, colocation och bredband. Ipeer erbjuder dessutom tilläggstjänster som webbhotell, domännamn, e-post och databas.

Ipeer - Quality Server hosting